Afganistan Cumhurbaşkanı : Biden Afganistan Cumhurbaskani Gani Ile Cuma Gunu Beyaz Saray Da Bir Araya Gelecek 15haber / 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği iddia edildi.

Afganistan Cumhurbaşkanı : Biden Afganistan Cumhurbaskani Gani Ile Cuma Gunu Beyaz Saray Da Bir Araya Gelecek 15haber / 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği iddia edildi.. May 17, 2020 · afganistan cumhurbaşkanı haberleri, son dakika afganistan cumhurbaşkanı haber ve gelişmeleri burada. 2014 yılından beri afganistan'ın cumhurbaşkanı olan gani, dün yaptığı açıklamada, taliban'a karşı cumhurbaşkanı olarak vatanını savunmaya devam edeceğini. 1 day ago · afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkente girmesinin ardından, yönetimin devri için müzakerelere başlanacağını duyurmasının ardından, vatanımı savunmaya devam edeceğim diyen afganistan cumhurbaşkanı gani istifa ettiği iddia edildi. Jun 20, 2021 · abd'nin afganistan'da 2 bin 500 civarında askeri ve 18 bine yakın sözleşmeli personeli bulunuyor. 1 day ago · afganistan i̇çişleri bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte taliban'ın başkenti kuşattığı duyuruldu.

1 day ago · afganistan i̇çişleri bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte taliban'ın başkenti kuşattığı duyuruldu. Afganistan i̇çişleri bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili yaptığı açıklamada, afganistan devlet başkanı eşref gani'nin. # afganistan cumhurbaşkanı gani , biden , beyaz saray , joe biden 2014 yılından beri afganistan'ın cumhurbaşkanı olan gani, dün yaptığı açıklamada, taliban'a karşı cumhurbaşkanı olarak vatanını savunmaya devam edeceğini. Reuters'a konuşan üst düzey i̇çişleri bakanlığı yetkilisi, cumhurbaşkanı eşref gani'nin.

Erdogan Dan Afganistan Cumhurbaskani Na Mesaj Destegimiz 1 1 Milyar Dolari Asti Teneec
Erdogan Dan Afganistan Cumhurbaskani Na Mesaj Destegimiz 1 1 Milyar Dolari Asti Teneec from cdn.karar.com
Reuters'ın afgan tolo news'ten aktardığı haberine göre, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani' nin ülkeyi terk. Afganistan i̇çişleri bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili yaptığı açıklamada, afganistan devlet başkanı eşref gani'nin. 1 day ago · afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkente girmesinin ardından, yönetimin devri için müzakerelere başlanacağını duyurmasının ardından, vatanımı savunmaya devam edeceğim diyen afganistan cumhurbaşkanı gani istifa ettiği iddia edildi. 1 day ago · afganistan'da 34 vilayetten 31'inde kontrolü ele geçiren taliban'ın ilerleyişi sürerken, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin tacikistan'a gitmek üzere başkent kabil'den ayrıldığı aktarılmıştı. 2014 yılından beri afganistan'ın cumhurbaşkanı olan gani, dün yaptığı açıklamada, taliban'a karşı cumhurbaşkanı olarak vatanını savunmaya devam edeceğini. 1 day ago · taliban'ın kabil'i ele geçirmesinin ardından ardından afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği öğrenildi. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Ülkeyi terk etmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden ilk kez açıklama yapan gani, rahman ve rahim olan allah'ın.

Nato yetkilileri de kabil havaalanındaki tüm ticari uçuşların askıya alındığını söyledi.

Nato yetkilileri de kabil havaalanındaki tüm ticari uçuşların askıya alındığını söyledi. Jun 20, 2021 · abd'nin afganistan'da 2 bin 500 civarında askeri ve 18 bine yakın sözleşmeli personeli bulunuyor. Taliban'ın kabil'de kontrolü sağlamasının ardından tacikistan'a kaçan afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin uçağa binerken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ın başkent kabil'e girmesinin ardından, akşam saatlerinde kabil havalimanı'ndan kalkan bir uçakla ülkesinden ayrıldı. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. 1 day ago · afganistan'da 34 vilayetten 31'inde kontrolü ele geçiren taliban'ın ilerleyişi sürerken, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin tacikistan'a gitmek üzere başkent kabil'den ayrıldığı aktarılmıştı. 1 day ago · taliban'ın kabil'i ele geçirmesinin ardından ardından afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği öğrenildi. Yapılan açıklamada taliban'ın kabil'i kuşatmasının ardından yönetimin devri için müzakerelere başlanacağı ifade edilirken bir de istifa haberi geldi. 1 day ago · afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkente girmesinin ardından, yönetimin devri için müzakerelere başlanacağını duyurmasının ardından, vatanımı savunmaya devam edeceğim diyen afganistan cumhurbaşkanı gani istifa ettiği iddia edildi. 2014 yılından beri afganistan'ın cumhurbaşkanı olan gani, dün yaptığı açıklamada, taliban'a karşı cumhurbaşkanı olarak vatanını savunmaya devam edeceğini. 14 hours ago · afganistan cumhurbaşkanı gani ülkesinden el sallayarak kaçmış. Afganistan cumhurbaşkanı gani, abd dışişleri bakanı pompeo ile görüştü. Reuters'a konuşan üst düzey i̇çişleri bakanlığı yetkilisi, cumhurbaşkanı eşref gani'nin.

1 day ago · taliban'ın kabil'i ele geçirmesinin ardından ardından afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği öğrenildi. May 17, 2020 · afganistan cumhurbaşkanı haberleri, son dakika afganistan cumhurbaşkanı haber ve gelişmeleri burada. 1 day ago · afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkente girmesinin ardından, yönetimin devri için müzakerelere başlanacağını duyurmasının ardından, vatanımı savunmaya devam edeceğim diyen afganistan cumhurbaşkanı gani istifa ettiği iddia edildi. Yapılan açıklamada taliban'ın kabil'i kuşatmasının ardından yönetimin devri için müzakerelere başlanacağı ifade edilirken bir de istifa haberi geldi. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği iddia edildi.

H2r9oqdxblgqem
H2r9oqdxblgqem from i4.hurimg.com
2014 yılından beri afganistan'ın cumhurbaşkanı olan gani, dün yaptığı açıklamada, taliban'a karşı cumhurbaşkanı olarak vatanını savunmaya devam edeceğini. Yapılan açıklamada taliban'ın kabil'i kuşatmasının ardından yönetimin devri için müzakerelere başlanacağı ifade edilirken bir de istifa haberi geldi. Taliban'ın kabil'de kontrolü sağlamasının ardından tacikistan'a kaçan afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin uçağa binerken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. 1 day ago · afganistan'da 34 vilayetten 31'inde kontrolü ele geçiren taliban'ın ilerleyişi sürerken, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin tacikistan'a gitmek üzere başkent kabil'den ayrıldığı aktarılmıştı. Nato'nun ise afganistan'da 7 bin 500 civarında askeri bulunuyor. Reuters'ın afgan tolo news'ten aktardığı haberine göre, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani' nin ülkeyi terk. Nato yetkilileri de kabil havaalanındaki tüm ticari uçuşların askıya alındığını söyledi. 1 day ago · afganistan i̇çişleri bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte taliban'ın başkenti kuşattığı duyuruldu.

1 day ago · afganistan'da 34 vilayetten 31'inde kontrolü ele geçiren taliban'ın ilerleyişi sürerken, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin tacikistan'a gitmek üzere başkent kabil'den ayrıldığı aktarılmıştı.

Taliban'ın kabil'de kontrolü sağlamasının ardından tacikistan'a kaçan afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin uçağa binerken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. 1 day ago · afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkente girmesinin ardından, yönetimin devri için müzakerelere başlanacağını duyurmasının ardından, vatanımı savunmaya devam edeceğim diyen afganistan cumhurbaşkanı gani istifa ettiği iddia edildi. Ülkeyi terk etmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden ilk kez açıklama yapan gani, rahman ve rahim olan allah'ın. 2014 yılından beri afganistan'ın cumhurbaşkanı olan gani, dün yaptığı açıklamada, taliban'a karşı cumhurbaşkanı olarak vatanını savunmaya devam edeceğini. May 17, 2020 · afganistan cumhurbaşkanı haberleri, son dakika afganistan cumhurbaşkanı haber ve gelişmeleri burada. Nato yetkilileri de kabil havaalanındaki tüm ticari uçuşların askıya alındığını söyledi. Nato'nun ise afganistan'da 7 bin 500 civarında askeri bulunuyor. Jun 20, 2021 · abd'nin afganistan'da 2 bin 500 civarında askeri ve 18 bine yakın sözleşmeli personeli bulunuyor. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Reuters'ın afgan tolo news'ten aktardığı haberine göre, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani' nin ülkeyi terk. Afganistan cumhurbaşkanı gani, abd dışişleri bakanı pompeo ile görüştü. # afganistan cumhurbaşkanı gani , biden , beyaz saray , joe biden Reuters'a konuşan üst düzey i̇çişleri bakanlığı yetkilisi, cumhurbaşkanı eşref gani'nin.

1 day ago · taliban'ın kabil'i ele geçirmesinin ardından ardından afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği öğrenildi. Yapılan açıklamada taliban'ın kabil'i kuşatmasının ardından yönetimin devri için müzakerelere başlanacağı ifade edilirken bir de istifa haberi geldi. Nato yetkilileri de kabil havaalanındaki tüm ticari uçuşların askıya alındığını söyledi. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. # afganistan cumhurbaşkanı gani , biden , beyaz saray , joe biden

Xfjozyibteepm
Xfjozyibteepm from www.rudaw.net
1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği iddia edildi. Ülkeyi terk etmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden ilk kez açıklama yapan gani, rahman ve rahim olan allah'ın. Taliban'ın kabil'de kontrolü sağlamasının ardından tacikistan'a kaçan afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin uçağa binerken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. May 17, 2020 · afganistan cumhurbaşkanı haberleri, son dakika afganistan cumhurbaşkanı haber ve gelişmeleri burada. Yapılan açıklamada taliban'ın kabil'i kuşatmasının ardından yönetimin devri için müzakerelere başlanacağı ifade edilirken bir de istifa haberi geldi. Nato yetkilileri de kabil havaalanındaki tüm ticari uçuşların askıya alındığını söyledi. Jun 20, 2021 · abd'nin afganistan'da 2 bin 500 civarında askeri ve 18 bine yakın sözleşmeli personeli bulunuyor. 1 day ago · afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkente girmesinin ardından, yönetimin devri için müzakerelere başlanacağını duyurmasının ardından, vatanımı savunmaya devam edeceğim diyen afganistan cumhurbaşkanı gani istifa ettiği iddia edildi.

Nato yetkilileri de kabil havaalanındaki tüm ticari uçuşların askıya alındığını söyledi.

1 day ago · afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkente girmesinin ardından, yönetimin devri için müzakerelere başlanacağını duyurmasının ardından, vatanımı savunmaya devam edeceğim diyen afganistan cumhurbaşkanı gani istifa ettiği iddia edildi. # afganistan cumhurbaşkanı gani , biden , beyaz saray , joe biden May 17, 2020 · afganistan cumhurbaşkanı haberleri, son dakika afganistan cumhurbaşkanı haber ve gelişmeleri burada. Nato'nun ise afganistan'da 7 bin 500 civarında askeri bulunuyor. Yapılan açıklamada taliban'ın kabil'i kuşatmasının ardından yönetimin devri için müzakerelere başlanacağı ifade edilirken bir de istifa haberi geldi. 2014 yılından beri afganistan'ın cumhurbaşkanı olan gani, dün yaptığı açıklamada, taliban'a karşı cumhurbaşkanı olarak vatanını savunmaya devam edeceğini. Afganistan cumhurbaşkanı gani, abd dışişleri bakanı pompeo ile görüştü. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ın başkent kabil'e girmesinin ardından, akşam saatlerinde kabil havalimanı'ndan kalkan bir uçakla ülkesinden ayrıldı. Reuters'ın afgan tolo news'ten aktardığı haberine göre, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani' nin ülkeyi terk. Taliban'ın kabil'de kontrolü sağlamasının ardından tacikistan'a kaçan afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin uçağa binerken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. 1 day ago · taliban'ın kabil'i ele geçirmesinin ardından ardından afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği öğrenildi. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği iddia edildi. 14 hours ago · afganistan cumhurbaşkanı gani ülkesinden el sallayarak kaçmış.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama